FAQ

Är EMANI veganskt?
Svar: Självklart! Sminket från EMANI är helt veganskt. Det är även cruelty-free, ekologiskt, glutenfritt, samt helt fritt från talk och parabener. Bra va?


Vad kostar frakten?
Svar: Handlar du för mer än 500 SEK är frakten helt kostnadsfri!
Handlar du för ett lägre belopp gäller en fast fraktkostnad om 60 SEK, frakten sker via Schenker.


Går det att köpa EMANI från någon annanstans än i denna webbshop?
Svar: EMANI säljs i dagsläget enbart i denna webbshop samt hos utvalda salonger/kliniker som har valt att vara återförsäljare för EMANI Cosmetics.


Vem distribuerar försäljningen av EMANI Vegan Cosmetics?
Svar:
Försäljningen distribueras av B4K Skincare Scandinavia.


Jag har köpt Perfect 10 Primer och/eller Hydrawear 12HR Foundation från EMANI och upplever att det är svårt att få ut produkten / produkten är trög i konsistensen, varför är det så?
Svar: EMANI Vegan Cosmetics använder och extraherar ingredienserna från naturliga källor, som är effektiva både för huden och hudbehandlingar och som skyddar naturen. De kraftfullaste ingredienserna kommer från naturen själv och är ofta de mest kompatibla med huden.
I och med detta har Emani Cosmetics i sin Hydrawear Foundation och Perfect 10 Primer vegetabiliska oljor och vaxer. En viktig faktor när det gäller vegetabiliska oljor och vaxer är kyla. Vid kalla temperaturer kommer vax och vegetabiliska oljor tjockna och expandera, vilket kan göra det svårt att få ut produkten ur pumparna. Låt därför alltid produkten stå i rumstemperatur ett tag före användning - så att oljorna och vaxet har tid att byta tillbaka till sin ursprungliga konsistens och därmed kommer pumparna fungera optimalt.

När varorna skickas från oss under höst- och vintermånaderna, ta då hänsyn till att produkterna snabbt blir kalla under transporten och produkterna kyls ner under tiden vilket leder till en tjockare konsistens i produkterna. Så fort du har fått produkten, låt den stå i rumstemperatur i några timmar så att produkten värms upp och återgår till sin naturliga konsistens vilket då ger pumparna full effekt.


Jag har en fråga som inte finns besvarad i denna FAQ, hur kommer jag i kontakt med er?
Svar: Du hittar våra kontaktvägar här: Kontakta oss.


Jag har en salong eller klinik där jag vill sälja EMANI och/eller BEMA, hur går jag tillväga?
Svar: 
Vad kul att du vill bli återförsäljare! Du är välkommen att kontakta distributören B4K Skincare Scandinavia via kontaktformuläret på b4k.se så återkommer vi till dig med mer information!

Följ oss på Sociala medier!
Emani. All Rights Reserved. Webbplatsen är skapad av 
AlizonWeb AB.
envelope-oshopping-cartcopyright linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram