10 februari, 2022

NYHET! Halo Vegan Liquid Collagen

Nyhet från EMANI Vegan Cosmetics! Halo Vegan Liquid Collagen.

Med patenterad jäsningsteknologi har det nu skapats en formula med kollagen som är icke-allergen och med en låg molekylvikt för att påskynda absorptionen för att synbart minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Halo Liquid Collagen har super-antiinflammatoriska egenskaper med kollagenstimulerande effekter för att synbart återställa hudens lyster (med kraftiga antioxidanter som tar bort peroxylradikaler), det ljusar upp huden och skyddar mot UV-strålning.

Passar till åldrande hud, för att bekämpa fina linjer och rynkor, matta ned huden, och hud med acne.

Rekommenderas till följande hudtyper: Normal, oljig, kombinerad, torr, och känslig.

Detta mycket effektiva vegancertifierade kollagen är framställt från Pichia Pastoris-jäst (från svamp). Den patenterade jäsningsteknologin producerar ett icke-allergent, högpresterande veganskt kollagen. Halo Liquid Collagen har en låg molekylvikt för att påskynda absorptionen för att synbart minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Används som en kraftfull anti-aging ingrediens. Forskning har visat att jästfraktioner hjälper till att öka cellandningen och ämnesomsättningen för att förbättra effektiviteten, samtidigt som de ökar produktionen av strukturella proteiner som kollagen och elastin. Sådana proteiner är viktiga för att bibehålla hudens ungdomliga ton och elasticitet samtidigt som de motverkar rynkor.

Användning:

Applicera på ren hud morgon (före solskydd och/eller smink), eller på natten före sänggående.


Köp din Halo Vegan Liquid Collagen här i webbutiken!

Lämna ett svar

Följ oss på Sociala medier!
Emani. All Rights Reserved. Webbplatsen är skapad av 
AlizonWeb AB.
envelope-oshopping-cartcopyright linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram